16 January 2021
MKBbenefits

Gratis annuleren bij Elfstedentocht

Europeesche Verzekeringen biedt schaatsers met een startbewijs voor de Elfstedentocht een gratis extra dekking als zij een annuleringsverzekering bij de Europeesche hebben.

Als de Elfstedentocht dit jaar wordt gereden, kunnen leden van de ´Vereniging Friesche Elf Steden´ een vakantie met een annuleringsverzekering van de Europeesche gratis annuleren of afbreken.

Wanneer deze schaatsers hun vakantie al geboekt hebben of als ze al op vakantie zijn, vergoedt de verzekering de annuleringskosten.

Na de zachte winters van het afgelopen jaar zou het fantastisch zijn als de Elfstedentocht weer gereden kan worden. Dan willen we niemand de kans ontnemen de schaatsen onder te binden voor deze unieke ervaring. Alle schaatsers met startrecht kunnen daarom zonder zorgen een wintervakantie boeken.

Hebben zij bovendien een reisverzekering bij de Europeesche dan worden ook de eventuele (extra) repatriëringkosten, na overleg met de Europeesche Hulplijn, vergoed.

Deze gratis extra verzekering is geldig tot 1 maart 2009.

Ook supporters van de Elfstedentocht kunnen voor de gebruikelijke toeslag van 1 procent deze extra verzekering afsluiten en hun aanwezigheid bij de Elfstedentocht verzekeren. Dit geldt ook voor verzekerden die eerder een annuleringsverzekering hebben afgesloten.

8 januari 2009 Bron: De Europeesche Verzekeringen

terug naar feeds
 mkb benefits, mkb, verzekering, werkgeversadvies, mkb verzekeringen, wga verzekering, verzuimverzekering