30 September 2020
MKBbenefits
 verzuimverzekering ziekteverzuimverzekering ziekte personeel

Verzuimverzekering

Volop in bedrijf met de Verzuimverzekering

Als werkgever kunt u niet zonder verzekeringen, een verzuimverzekering of ook wel ziekte-verzuimverzekering voor uw personeel genoemd. U heeft te maken met veel verantwoordelijkheden op het gebied van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid.

Actueel:
Verzuimverzekering of ziekteverzuimverzekering, minimaal 10 procent korting!

Alles in 1 keer goed regelen en dan gebruik maken van slechts 1 loket. Dat levert u veel gemak en premievoordeel op.


Online Aanvragen: KLIK HIER


Verzuimverzekering of Ziekte-verzuimverzekering:
Wet Uitbreiding Loondoorbetaling Bij Ziekte

De Nederlandse overheid werkt de laatste jaren hard aan het terugdringen van het ziekteverzuim. Ook met een verzuimverzekering is het belangrijk het ziekteverzuim terug te dringen. Een belangrijk instrument hierbij is het leggen van een grotere verantwoordelijjkheid bij de werkgever.

Per 1 maart 1996 is daarom de Wet Uitbreiding Loondoorbetaling verplichting Bij Ziekte (WULBZ) ingegaan en per 1 januari 2004 de Wet Verlenging Loondoorbetaling verplichting.

U bent wettelijk verplicht om 70 procent van het salaris van een zieke werknemer 104 weken door te betalen. In veel (collectieve) arbeidsovereenkomsten is zelfs 100 procent afgesproken. Een verzuimverzekering is daarom een vereiste.

Ziekteverzuim van uw werknemers loopt behoorlijk in de papieren. Met de ziekte verzuimverzekering van MKB Benefits beperkt u niet alleen het risico van ziekteverzuim maar wij helpen u ook bij het terugdringen van het ziekteverzuim.

Verzuimverzekering of Ziekteverzuimverzekering:
Wat is het gemiddelde ziekteverzuim percentage in uw Branche?

MKB Benefits heeft verschillende ziekteverzuimoplossingen en ziekte-verzuimverzekeringen. De verzuimverzekering verschilt qua eigen risicoregeling. Belangrijk, want niet ieder bedrijf is gelijk. Zo kunt u, als ondernemer, de verzuimverzekering of verzekeringen kiezen die bij uw bedrijf past.

Daarnaast biedt MKB benefits u ook een verzuimverzekering tegen een aantrekkelijk arrangement, waarin de verzuimverzekering samengaat met arbodienstverlening en reintegratie. Het beste van drie werelden in 1 uniek product, waarmee u zeker aan de verplichtingen uit de Wet verbetering poortwachter voldoet.

Als werkgever kunt u niet zonder een (ziekte) verzuimverzekering voor uw personeel.

Verzuimverzekering, voordelen bij MKB Benefits:

Verzuimverzekering aanvragen

Vraag nu online een offerte aan:

KLIK HIER


Verzuimverzekering

 verzuimverzekering ziekteverzuimverzekering ziekte personeel